diumenge, 20 de juny del 2010

Guia del meu blog super xaxi!

Tot aixo és molt avorrit menys el poema i la história ("Alicia en el país de las pessadillas") sabeu perqué es tan avorrit tot? perqué m'ho han fet fer al cole...Però no patiu perqué he posat un esterisc al títol de totes les coses avorrides. Llegeix el poema i inspira't per escriure'n un tú, llegeix la história i explica-la als teus amics i finalment apreta a baix de tot on fica _missatges més antics_ i hi veuras coses avorrides PERÒ també un super concurs i uns videos molt "guais". Si no t'agrada cap video ni tampoc el concurs apreta un altre cop a baix de tot on fica _missatges més antics_ i hi sortiran més videos i fins i tot si continues apretan a missatges més antics arribarar un moment on sortira un joc molt "guai".
Espero que hos divertiu molt amb el meu blog!
XAO!!!!!!!!

dimarts, 15 de juny del 2010

Poema: La pluja

Que es la pluja?
aigua, vapor?
Diuen que es obre d'una bruixa
que treu tot el seu amor
L'amor no el vol
per aixo ens el don a nosaltres
La pluja es lenta com un cargol
Gotes que cauen lentament del cel
com si fossin gotes de mel
La pluja d'on va venir?
d'un nuvol que es va deprimir?
Les gotes son les miques d'una estrella fugas?
o venen del sistema solar?
Tens set? obre la boca, esta pluven!
Tens fred? obre el paraigues que es mou amb el vent
Ja pots difrutar
que de la pluja no s'en ha d'amagar.







APRETA ALLA BAIX DE TOT ON POSA: MISSATGES MES ANTICS!

dilluns, 14 de juny del 2010

*Kensington Palace


Ver mapa más grande

*British Museum, Londres




Alícia en el País de las "pesadillas"

Hi havia una vegada una nena que es deia Alícia i que volia ser astronauta. Un dia va voler anar al planeta Mart, pero per equivocació se'n va anar a un planeta desconegut. Va trobar molts extrtarrestres, eren molt estranys i tenien un nas enorme! Sabien parlar català! és més sabien parlar totes les llengües del món! Els extraterrestres deien que el seu planeta es deia Napiotis i que ells no es deien persones ni tampoc extraterrestres sinó que s'anomenaven Napiotans. També deien que tenien una reina anomenada Napiota. Deien coses terribles sobre ella! Aquell planeta era molt lleig. Era en blanc i negre. Estava tot ple d'escombreries pel terra. L'Alícia caminava per aquells camins tan fastigosos quan de sobte va trobar un extraterrestre, vull dir un Napiotà, que a les mans hi portava un conill negre com el carbó. El conill portava un rellotge i anava dient "tinc tot el temps del món"! S'assagué al terra i s'adormí. El napiotà que portava al conill es deia "sombrerero". Era molt simpàtic i molt intel.ligent; era el contrari d'un boig. Ell li va ensenyar roses blanques que es pintaven negres i blanques un altre cop, una eruga amb un cartell que deia: "No fumar, fumar mata!" i Fins i tot li va ensenyar el palau de la reina Napiota. Quan la reina la va veure els va dir als seus soldats "Que le corten los pies!" L' Alícia es va espantar molt i li va dir al seu gran amic, el "sombrerero", que li digués a la reina que ella era inofensiva però el "sombrerero" va riure i va dir:"t'hi he portat expressament. Jo savia que la reina t'ho diria això". L'Alícia es pensava que el barreter tenia un cor més gran però es va equivocar. Quan li estaven a punt de tallar els peus va aparèixer el millor amic de l'Alicia, un noi molt ben plentat que es deia "Don Quijote" i li clavà una ganivetada a la reina Napiota i una altra al "sombrerero". L'Alícia i en "Don Quijote" es van casar i van tenir dues filles, la gran es va dir Viviane i la petita es va dir Isabel. Els pares de l'Alicia es van traslledar al país de las
"pesadilles" i els pares i el germà d'en "don quijote" , també. Van viure feliços en el país de las buenas pesadilles i aquell pais es va transformar en un pais ple de colors. Van formar una bona família reial, perquè l' Alícia i en "don Quijote" es van transformar en la reina i el rei d'aquell bon pais.
FI
(aquest conte esta ajuntat amb un de una altre persona que te blogger mireu els meus amics i apreteu a una amiga que es digui vivi llavors en el seu blogger hi veureu la seva part de la historia i hi "lligareu caps" amb la meva!!!)

dijous, 3 de juny del 2010

*London Tour February 2007










APRETA AQUI A BAIX DE TOT ON HI POSA: MISSATGES MES ANTICS

*terra